Skip to main content

Ons team

Ons groeiende team van experts beschikt over een brede kennis en staat klaar om jou te adviseren. We houden van korte lijnen en rechtstreeks contact. Bedrijfsleider Marc is jouw eerste aanspreekpunt.

Contacteer onsOntdek onze diensten

Ons team

Ons groeiende team experts beschikt over een brede kennis en staat klaar om jou te adviseren. We houden van korte lijnen en rechtstreeks contact. Bedrijfsleider Marc is jouw eerste aanspreekpunt.

Contacteer onsOntdek onze diensten
Kirsten en Marc aan bureau

Zin om mee te doen?

Heb je zelf ambities om ons team te versterken? Kom eens babbelen!
Samen laten we Audenaert Accountancy verder groeien.

Ontdek onze vacatures

Onze visie

Ondernemingen, kmo’s en zelfstandigen helpen bij accountancy-uitdagingen kan alleen als je dicht bij ze staat. We geloven dat een vaste adviespartner die je onderneming door en door kent het meest geschikt is om je vooruit te helpen.

We engageren ons om proactief oplossingen te bieden en advies te geven dat verder gaat dan de cijfers alleen, gebaseerd op de unieke situatie van de klant. We maken boekhouding begrijpbaar en inzichtelijk, zodat onze klanten altijd precies weten waar ze staan en zelf de controle hebben over hun financiële situatie.

Digitaal is daarbij het nieuwe normaal: dankzij boekhouding in de cloud kunnen onze klanten hun cijfers in real time en op een eenvoudige manier opvolgen.

Voor onze klanten zijn we de vaste gesprekspartner voor al hun financiële plannen en ondernemingsideeën, en daar zijn we trots op.

Gevel Audenaert Accountancy opgekuist